Loading...
Str. Sportului, nr. 1, jud. Prahova, Sinaia 0723 359 171 , 0733 799 209 popasulhaiducilor@yahoo.ro

- Despre noi -

P0PASUL HAIDUCILOR

Pensiunea se afla la marginea padurii de drumul spre Cota 1400 in vecinatatea Castelelor Pelisor si Peles in cea mai buna zona turistica, la cateva minute de centul orasului si de telegondola, altitudine 1000 m, avand un confort de 3*.  Pensiunea Popasul Haiducilor dispune de 7 camere duble cu pat matrimonial (optional se poate suplimenta cu un pat de o persoana), 4 camere triple cu baie, televizor , minibar (unele camere) conexiune wireless, balcoan, restaurant, living, sala de conferinte, curte cu gratar, terasa, parcare, spatiu de joaca pentru copii.

Din centru se urca spre Cota 1400 pe drumul dintre Parcul Ghica (sens unic si parcare in spic) si Hotel Sinaia, se ajunge la Manastirea Sinaia, apoi mai sus la Complexul Peles, apoi drept pe drumul spre Cota 1400 inca 400 m, gasiti indicatoare pe stalpii de curent.

Restaurantul aflat la parter are o panorama deosebita spre munte, si un meniu variat la preturi bune, deviza fiind “Papa Bun Si Ieftin”. Vara se poate sta la terasa. Organizam cu succes evenimente festive si corrporate pentru care se poate stabili anticipat un meniu special.

Datorita amplasamentului sau, pensiunea ofera posibilitatea de a face drumetii la: Cota 1400 cu telegondola, Rezervatia Sf. Ana, observatorul de la Stana Regala, Manastirea Sinaia.

Dimineata puteti servi micul dejun a la carte sau puteti sa va gadilati papilele cu diversitatea unui bufet suedez. De asemenea, pranzul si cina se pot servi comandand din meniul restaurantului. Pentru grupuri se pot crea meniuri tip bufet.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.